Nyt se sitten taas lahti. Eihan se ollu ku viis paivaa sitte ku viimeks ahmin.

No en varsinaisesti ahminu. Soin vaan vaha liikaa, ehka hilkun yli kaloreiden mutta kun piti syoda reilusti ALLE.....

Joka tapauksessa. Nythan se sitten lahti! Elamantaparemontti vol. 26236 (volyyminumerossa saattaa olla virhe johonkin suuntaan koska en ole viime aikoine pysynyt enaa laskuissa...).

Katsoin itseani peilista. Ja okei, mulla oli vaaleat tiukat teinifarkut (mita mun ikanen ei kantsis valttis enaa pitaa?) ja vaakaraitapaita -siis karmein yhdistelma jos meinaan isouttaan haluaa peittaa. Niin katsoin itseani sitten peilista, ja olin etta kehtaakohan sita astua ulos ovesta nain isokokoisena.

Elamantaparemontti vol. 26236.

Mita jos nyt ihan OIKEASTI soisin alle kaloreiden, niikuin noin 300 kaloria alle kulutuksen paivassa? Jos sita vaikka viitisen paivaakin pitaisi ylla niin se olisi jo 1500kcal miinusta. Joka taas vastaa voipaketista, mmm.... 200g rasvaa x 1.2, luulisin... 240g voita! Ja 240g voita on jo aika helvetin paljon jos ajattelee etta se vatsasta, jenkkakahvoista ja reisista normaalipainoiselta lahtee! Viidessa paivassa siis -300kcal kulutuksella saan noin puolikkaan voipaketin itsestani pois! Ja -300kcal ei ole juuri mitaan, lahinna pitaa pitaa kontrollia syomisistaan mutta mitaan varsinaista nalkaa ei pitaisi kohdata!

Liikunnan suhteen, ens viikolle.... En tie, kattellaan... :P Huomenna en taia jaksaa liikkua. . Keskiviikkona joogaan, torstaina pilatekseen, perjantaina joogaan tai juokseen..... Viikonloppu, kattellaan.

Kylla tasta kropasta ainakin voipaketillinen tavaraa voi helposti lahtea, ja terveeksi painoksi voi yha kutsua, helposti.