Noniin, nyt on viikko sikapaivasta kulunut. Mut vielakin oon lihava. Oon lihavampi kuin ennen sikapaivaa. Ainakin tunnen turvotuksen kaikkialla. Kuukautiset pitais olla tosin lahestymassa, joten TOIVON etta silla on panoksensa asiaan.

Musta tuntuu ihan kauhealta. Yritin laihduttaa sikapaivan jalkeen mutta tajusin etta tan viikon aikana olen kuin vaivihkaa syonyt 450g saksanpahkinoita, joista ehka puolet olen sisallyttanyt kaloriannoksiini. Toisin sanoen, minussa on viela sikapaivasta rasvaa jaljella.

Syon aivan liikaa pahkinoita. Siksikin eilen kaupassa kaydessani ostin vain minipussin manteleita, joka saa riittaa ensi viikon ajan. Ainiin, ja sita maapahkinavoita. Taas. Kylla. Mutta nyt pistin sen jaakaappiin, ja koska jaan keittion muiden ihmisten kanssa, en siella pain helposti ahmi.

Mut siis musta tuntuu ihan turvonneelta, ja kun katon peiliin niin perse nayttaa suuremmalta kuin ennen. :S Kaiken huipuksi, tanaan soin taas ihan taytta paskaa. Soin nimittain "ulkona". Ihan taytta paskaa, mukana oli toki 2kg lisa-aineita ja pahinta, maistui paskalta. Inhoan ulkona syomista, varsinkin tassa maassa. Voi, ikava on Suomen ravintoloita........... Suomen ravinnon tasoa, Suomen luonnon puhtautta, Suomen kauppojen terveellisia valikoimia........................... TULEN TAKAISIN JOKU PAIVA.