Söin tänään siis 5000kcal. Ihan tuosta noin vaan. Ja päivä piti olla laihdutuspäivä eilisten mässäilyjen jälkeen. PERKELE.

Noh. Yritin oksentaa. En ole ikinä ennen oksentanut. Onnistui 1%:sti, eli suustani tuli hiukan viimeisiä pähkinävoita takasin mutta eipä se paljon auttanu, 5000kcal pysyy silti mahassa.

Tehdään sitten pitemmän ja vaikeamman kautta. Aivan oikein, ennen kuin pääsen normaalirytmiin laihduttamisessa, sellaiset 3000kcal on minun laihdutettava pois.

Se on semmoset 1000kcal vähemmän päivässä syötävää sitten. Ainut huolen aihe tässä on kun kokeeseen pitäisi valmistautua niin pitäisi järki leikata eikä teholaihdutukseen oo varaa.
Toisaalta, jos huomenna oon -1500kcal (eli en käytännössä syö juuri mitään... ankarasti vaan porkkanoita..), ylihuomenna -1000kcal (vain kasviksia ja pähkinöitä) ja sitä seuraavana -500kcal (edelleen vain kasviksia ja pähkinöitä)? Tämä SAATTAISI onnistua. Ja sen jälkeisinä päivinä palataa normaalirutiiniin elikkä -300kcal päivässä.
Eiköhän se elimistö saanut hyvää vararavintoa tästä päivästä, että vaikka seuraavat muutama päivä pysyykin syömättä niin ei sitä nyt pitäisi pyörryttää tai muuta, kun mahassa kyllä on sitä mistä ottaa....

Hmm, minä alan vaikka kirjaamaan tähän blogiin vähän miten käy.

Ainiin, olen normaalipainoinen/hoikka. Painoindeksi reilu 20.

JA SEN JÄLKEEN JUMALAUTA NORMAALIA SYÖMISMEININKIÄ. NORMAALIA tai -300. MUTTA VÄHINTÄÄN NORMAALIA.